keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

"I’ve dreamed about this for years! Why have I not been preparing?!" - Joey Tribbiani


Koiranpentu tulee taloon - muistilista

Myrsky vasemmalla, vieressä Karma-sisko joka lähtee meidän
mukaan ja kotiutuu parhaalle ystävälleni.
kaulapanta [x]
talutushihna [x]
ruoka- ja juomakuppi [ ]
kynsisakset [x]
penturuokaa [ ]
harjoja [ ]
karsta [x]
nukkumapaikka [ ]
puruluita [ ]
leluja [ ]



Myrskyn kotiutumiseen 4 vk ja 3 pv. Pientä pentujännitystä jo ilmassa, muttei mitään katastrofia vielä, mutta onhan tässä aikaa. Tytöstä tullut muutamia kuvia, joissa se näyttää lähinnä pikkuiselta afrohirviöltä. Naskalihampaita se oli tehnyt, ja ulkoillut sisarusten kanssa ekaa kertaa alkuviikosta. Varmasti enemmän kuin mielenkiintoista pitää huolta viidestä ankkamaisesti vaappuvasta kakarasta, jotka heti kun selkänsä kääntää, pirullisesti antenni pystyssä viipottaa jo vastakkaiseen suuntaan. Vapaus!
Ja kun suuren indianajonesin matka päätyykin kasvattajan käsien kautta takaisin mamman kainaloon, uskoisin naperoiden purkavan turhautumistaan lahjakkaasti noilla aiemmin mainituilla naskaleilla. 

3 kommenttia :

  1. Heippa!
    Törmäsin blogiisi sattumalta Petsiessä, ja klikkasin ja ilokseni huomasin että täällähän on kuvissa tuttuja pentusia!

    Olen siis pentuja myyvän naisen tytär, ja siskolleni jää yksi pentueen pennuista. Kiva kun teilläkin oma blogi, saadaan seurata teidän kuulumisia kun Myrsky kotiutuu. :) Itselläni on shelttityttö Luna, ja kirjoittelen meidän treeniblogia.

    T.Hanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi!
      Jep, täällä jo kovasti odotellaan vauvaa kotiin...
      Kävinkin katsomassa teidän blogia, voi että kun Luna on kaunis sheltti! Jäädään seurailemaan :)

      Poista
  2. Moikka!
    Täällä kirjoittelee koiranpennuista huolehtivan naisen toinen tytär! Minä tosiaan kuvailin noita pentuja ja nyt olen (valitettavasti) jo lähtenyt paikalta, mutta toivotaan, että äitikin saisi napattua julkaisukelpoisia kuvia kakaroista.

    Itsekin otan pentueesta koiran, Hiljan. Lapsonen on ainut ruskea yksilö. Kuvia olisi hänestä täällä: http://www.petsie.fi/pets/257600-hilja-suomenlapinkoira

    Myrskystä voin sanoa sen verran, että hän on todella reipas ja iloinen mukula. Varmasti saat siitä mitä ihanimman lemmikin itsellesi! :)

    VastaaPoista